YOU`RE THE REASON I COME HOME

Den 22:a december. börjar närma sig jul nu, alla julklappar blev klara igår. skööönt. hatar den där paniken, varför börjar man aldrig i tid? nästa jul, då jävlar! i oktober ska jag köpa första julklappen..

fönsterna immar snart igen här hemma. undra varför? för kallt ute och lite för mycket julbak här hemma? snart tittat mella in och de är snart dags att börja göra sig klar för julfesten med laget, Trevligttrevligt!



nu tillbaka till köket. hejdå!

LB

YOU`LL ALWAYS BE MY HERO EVEN THOUGH YOU´VE LOST YOUR MIND

Ligger i sängen med datorn i knät. tio kilo lättare. tre prov klara. fixat nytt bankkort (äntligen!! de tog två veckor.. innan jag tog tag i det) gjort klart nästan alla enkäter. stolt över mig själv, nästan. Denna fredag tänker jag inte göra mycket. Vara hemma med familjen, se någon bra film och bara mysa. underbart! Det blir lätt så om man heter linn björnsen och bor i det är kalla landet Sverige, de är inte många som får mig att vilja gå ut. haha

Föresten vi vann igår. Med tolv hela mål. såååå skönt!
det var allt från mig. Nu ska jag springa upp till min mamma och berätta vilken duktigt dotter hon har, ha ha ha. hejdå!

Linnsan

16:43

har egntilgen ingen tid till att sitta här i huvudtaget.. men känner att det som väntar orkar jag inte riktigt ta tag i just nu. Sitter och lyssnar på svensk musik. Det är det som mest spelas här hemma nu. Jag har någon konstig förmåga att alltid fastna för några låtar och då spelas dom låtarna tills jag verkligen spyr på dom. De är inte så bra om jag tänker efter.. man "hänger" inte riktigt med när det kommer till nya låtar.. man börjar hata bra låtar och ja.. bara nackdelar med de.


Nej. nu ska jag slänga i mig lite mat och packa väskan, nu blire tagga till match mot enköping. Det är dags att röra sig ut ifrån huset, första gången idag. helt ärligt orkade jag inte gå till skolan.. hehe busigt.


Hejdå!
linnbjörnsen

FIRE

en sjuk liten unge. bra!



godkväll.
matilda


GLADTJEJ

Känner mig som en gamaltant. Jag har äntligen fått min bettskena! (ironisk) Tack hammarbytjejen.. nu hamnar jag direkt på ålderdomshemmet och hoppar över ungdomen och alla andr år. så känns det. Det roliga är att man måste ha den i vatten när man inte använder den och borsta den.. precis som löständer.




I med löständerna, nu ska jag titta på film och min fot har somnat.

godnatt
!

LB


BARA DET

jaha ...

m


NÄR BLEV KLOCKAN SÅ MYCKET?

kom på att det inte va nått roligt med förra inläggets rubrik. men det är lite intärnt. min svenska lärare på 25 säger alltid untz untz när något är bra, kul.. och så vidare. försker vara ung så länge som möljigt, inte vet jag? kul låter det!

...

Hatar när jag inte får något gjort på kvällarna fast jag lovat mig själv att jag ska ha gjort klart olika saker. tror att nyårslöftet får bli att.. sluta sjukta upp saker & bli mer spontan. men mest sluta skjuta upp saker.. tror inte dom här går ihop så bra men. ja. mina nyårslöften.

nu ska jag se någon bra rulle.
godnatt

LB

UNTZ UNTZ

?

för mycket att göra nu.
jag vet.. jag går på jensen och får läxor, prov, uppstatser och annat en gång varje år. men när det kommer så kommer det som en chock och då kommer ALLT. allt allt allt. man får mer än för mycket. allt annat än okej.


Nu ska jag gå och göra mig min egen gravsten.
l i n n  b j ö r n s e n


TVÅ DEL-AR

Denna löradag hände det nått intressant i mitt liv faktiskt. När vi var på väg hem till sverige igen efter att ha spenderat några timmar i grannlandet åland så.. gick mitt bankkort i två delar. frågan är hur lyckades jag med det?.. jag vet inte.. jag stängde min plånbok och ja, sen var den sönder.

Så nu gäller de att skaffa ett nytt. annars inga julklappar. to baad.. men rich bitch over here! kanske ska vänta med ett nytt ändå..?

nej! så hemsk är jag inte. ska ta och fixa ett nytt..

tack för mig!
linnbjörnsen


HÄR SKA DET STÅ NÅTT BRA..

Det är tomt i mitt huvud fast ändå har jag en massa tankar i huvudet. hur förklarar man det? 
jag vet inte.. ska tänka lite mera nu. hejdå och hej Melissa Horn.

Linnnnnnn


VAD SKA MAN SÄGA?

Hemmet har fallit i bitar.. nej inte riktigt. men det finns en liten unge i huset som inte är speciellt uppskattad i detta hus för tillfället. Lillsyrran som nu heter tjuven. har tagit all cholkad i christoffers och emelies cholkadkalender.. och en ifrån mig? Helt enkelt, hon gillar choklad och är väldigt korkad som inte tror att man märker nåt. jag kan inget annat än skratta men.. några arga föräldrar och besvinka syskon finns det här hemma nu.


Jag är där emot djupt besviken på Idol.. vafan.. Minnah? hallå vad hände med den grymt snygga gottläningen Olle Hedberg? besviken..

  




BJÖRNSEN


SÅPBUBBLER



jag hjärtar den här!


linn


SAMMA GAMLA VISA

...

VITT VITT VITT VITT VITT VITT

visst det är fint.. men way too cold!

gud, eller vem det är som har koll på vädert.. styr upp det innan jag gör det, snäll!

Har vart hemma idag, kunde inte ta mig upp ur sängen hade ont överallt. Fick en riktigt trevlig present av min fariii när han kom hem också.. två packet ipren, ett packet alvedon, barocka och halstabletter. gulligt, men han behöver inte överdriva.. så sjuk är jag inte.

Björnsen


....

jobbigtjobbigtjobbigt. men ändå en stor lättnad.


Godnatt. nu ska jag sova.. om jag kan.

linnbjörnsen


RSS 2.0